Anouschka Tjaden

Anouschka TjadenMijn naam is Anouschka Tjaden – Hopman, ik ben geboren in 1967 te Amsterdam.

Een groot deel van mijn leven ben ik op zoek geweest naar mijn passie, mijn potentie; mijn “ik “.
Mede door de geboorte van onze twee kinderen zijn zowel mijn man als ik ons steeds meer op het energetische en spirituele vlak gaan ontwikkelen.

Mijn man is woonbioloog en ik vond, na verschillende cursussen zoals bachremedies, biotensor, lecher-antenne en andere cursussen op het gebied van spiritualiteit,  uiteindelijk de Reconnection.

Ik heb begin 2008 de opleiding gevolgd in Amsterdam en ben sindsdien gecertificeerd reconnective practitioner level l en ll, en sinds januari 2009 ook level lll. U kunt bij mij dus terecht voor zowel Reconnectieve healings als voor uw Persoonlijke Reconnectie.

Verder is in de praktijk gebleken dat naast de healings mijn mediamieke zintuig zich steeds meer is gaan ontwikkelen. Ik heb mijn eigen weg gevonden naast de reconnective healing die voor mij goed voelt om te delen. Zo is er een prachtige balans ontstaan en een vorm van healing die het holistische lichaam de energie geeft om te herstellen. De doorgekregen persoonlijke inzichten ondersteunen en verdiepen dit proces.

Inmiddels heb ik in mijn praktijk verschillende verbijsterende resultaten mogen zien; alle wonderlijk, alle echt!

  © tjadenreconnection.nl 2008
design © franksweb