De Persoonlijke Reconnectie

Een Persoonlijke Reconnectie is een zeer bijzondere ervaring waar je heel bewust voor kiest en slechts één maal in je leven doet; een cadeau voor jezelf.

Bij een Persoonlijke Reconnectie word je verbonden met de frequenties van het universum die rond de aarde lopen (de axitonale lijnen), die licht en informatie brengen tot diep in je lichaam en ziel. Het is een healing op álle gebieden; lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel. Het brengt je op een hoger niveau, terug bij jezelf wie je werkelijk bent en versnelt je persoonlijke ontwikkeling en evolutie proces.

Verder heb je, wanneer je zelf Reconnectief practitioner bent, deze Persoonlijke Reconnectie nodig alvorens je aan level lll kunt deelnemen.

De Persoonlijke Reconnectie bestaat uit twee sessies die binnen 72 uur moeten plaats vinden (liefst op twee achtereenvolgende dagen). Elke sessie duurt tussen de 45 minuten tot een uur.

De kosten bedragen 333 euro (bij de eerste sessie te voldoen) en zijn bij iedere Reconnectieve practitioner gelijk.

Het is wenselijk, maar niet verplicht, om tenminste één sessie Reconnectieve healing te hebben ontvangen alvorens je de Persoonlijke Reconnectie ondergaat.

 

  © tjadenreconnection.nl 2008
design © franksweb